Gå til sidens hovedinnhold

- Rooney legger inn overgangssøknad

Hevder United-spilleren vil til Chelsea fortest mulig.

Wayne Rooney skal ha bestemt seg for å legge inn en overgangssøknad, skriver den engelske tabloiden Daily Mail.

Ifølge avisa ser Rooney på en offisiell søknad som noe som skal få fart på en overgang.

Chelsea har blitt koblet hyppigst til den engelske landslagsspissen, og José Mourinho har levnet liten tvil om at han gjerne kunne tenke å forsterke med Manchester United-spilleren.

De blå fra Vest-London rapporteres likevel å måtte ut med en god slump penger skal de slå kloa i Rooney. United skal nemlig ikke være villig til å slippe ham for mindre enn 40 millioner pund.

Wayne Rooney har ikke lagt skjul på at han mistrives med å være klubbens andrevalg på spissplass, etter at Robin van Persie gjorde den posisjonen til sin egen i sin første sesong på Old Trafford.

Kilder som kjenner 27-åringen skal tidligere i sommer ha fortalt Sky Sports at United spissen både er «sint og forvirret», og at han ønsker seg vekk fra klubben.

- Rooney mener at han er på toppen av sin karriere og han har ingen planer om å være et annetvalg på Old Trafford, har Sky-reporter Kaveh Solhekol uttalt.

Men med David Moyes tydelige uttalelser om han «trenger Rooney dersom van Persie skulle bli skadet», er det nettopp et andrevalg Rooney vil forbli hvis han ikke forlater Manchester United.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken