Gå til sidens hovedinnhold

- Rooney må bli!

Keeperlegenden Neville Southall står i spissen for et opprop bestående av gamle Everton-stjerner. Og kampropet lyder: Behold Wayne Rooney i klubben!

Gamle Everton-spillere står samlet bak det 18-år-gamle vidunderet som var Englands desidert beste spiller under mesterskapet, og som måtte tåle sammenlikning med selveste Pelè. Sammen med Southall har Dave Watson, Kevin Sheedy og Gary Lineker alle gått i bresjen for at Everton ikke må falle for fristelsen å selge stjernen til for eksempel Chelsea eller Manchester United.

De gamle stjernene er bekymret for hva all oppmerksomheten kan gjøre med en så ung gutt som Rooney. Derfor oppfordrer de ham til å holde seg i klubben så lenge som mulig.

- Jeg synes synd på ham fordi alt dette snakket har kommet på en tid hvor han ennå ikke har hatt tid til å gjøre seg bemerket på Everton over en lengre periode, sier Southall til Liverpool Echo.

Everton-veteranene ber Rooney følge eksempelet til Steve Gerrard som besluttet å holde seg i Liverpool inntil videre.

- Om det var meg ville jeg blitt i klubben i ett år eller to, for i det minste å kunne bevise noe overfor fansen, og gi klubben muligheten til suksess, legger Southall til.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk