Gå til sidens hovedinnhold

Rooney: - Unnskyld!

Manchester United-spissen beklager uttalelsene etter Algerie-kampen.

Wayne Rooney fikk gjennomgå av flere fotballeksperter etter innsatsen i Englands 0-0-kamp mot Algerie i fotball-VM på fredag, og fikk neppe flere venner hjemme i England da han kom med følgende sarkastiske kommentar til tv-kameraet som fulgte ham av banen like etter kampslutt:

«Det er hyggelig å høre at våre egne fans buer...»

- Takk, England. Det er ingen som helst grunn til å bli forundret over at dere ble buet ut av deres egne tilhengere, svarte avisa The Sun.

Les også: - Katastrofalt dårlig

Frustrert
Nå beklager Manchester United-spissen uttalelsene overfor supporterne.

- Jeg sa ting i øyeblikkets hete i frustrasjon over prestasjonen vår og resultatene våre, sier Rooney i en melding fra det engelske fotballforbundet, ifølge BBC.

- For min del vil jeg beklage for fornærmelsene som er forårsaket av mine handlinger, legger han til.

England og Wayne Rooney har kniven på strupen etter to uavgjorte kamper mot Slovenia og Algerie. Et nytt uavgjortresultat mot Slovenia i siste kamp vil antakeligvis sende laget ut av mesterskapet på sensasjonelt vis, og landslagssjef Fabio Capello innrømmer at han er bekymret.

Kjenner ikke igjen laget
- Dette er ikke det England som jeg er vant til, sa Capello etter kampen mot Algerie.

- Det er et problem, fordi disse spillerne har trent svært godt. Men i de to kampene har det ikke vært det samme laget som jeg kjenner. Jeg håper vi glemmer de to prestasjonene i den neste kampen. Jeg håper jeg får se det engelske laget jeg kjenner til, uttalte italieneren.

Wayne Rooney har så langt ikke hatt et godt VM, og ut ifra spissens tidligere VM-historie er det ingen grunn til å tro at 24-åringen skal lykkes i kampen mot Slovenia.

I Tyskland-VM for fire år siden spilte spissen fire kamper uten nettkjenning, og har altså lagt to målløse kamper til på VM-statistikken.

Gruppe C avgjøres med England-Slovenia og USA-Algerie på St. Hansaften.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken