Gå til sidens hovedinnhold

Russ kommer til kort

Bare én uke før hele russefeiringen er over, har fortsatt tusenvis av russ ennå ikke fått russekortene sine.

(iBergen.no) Forbrukerrådet har mottatt uttallige klager mot Stokke Trykk, som ikke har klart å sende ut russekort som var forhåndsbestilt for flere måneder siden. Blant de mange skolene som har russ uten russekort, er Laksevåg videregående skole i Bergen.

Både russen og Forbrukerrådet har forgjeves forsøkt å kontakte trykkeriet, men til iBergen.no sier innehaver av Stokke Trykk, Halvor Stokke at kritikken er urimelig.

- De som ikke har fått russekort ennå er de som ikke var med i fellesbestillingen i november. Etternølere sender fortsatt inn bestillinger, og det er de som ikke har fått kort ennå. Men vi garanterer at de vil ha dem før 17. mai, sier Stokke til iBergen.no.

Klagene som Forbrukerrådet har mottatt dreier seg om kort som ennå ikke er levert, selv om de er betalt på forhånd. Mange av kortene har også trykkfeil det er for sent å rette opp i, skriver Forbrukerportalen. Rådet er ikke imponert over Stokkes forsikringer om at kortene vil være russen i hende innen 17. mai.

- Siden dette er et ferskvare-produkt, så må leveringen snart sees som forfeilet. Det betyr at de som ikke har mottatt kortene, eller som får dem levert vesentlig forsinket, kan kreve kjøpet hevet og pengene tilbake, sier Forbrukerrådets Guro Siljan til Forbrukerportalen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren