Gå til sidens hovedinnhold

Russisk leksjon for Glimt

Den russiske seriemesteren var overlegen på La Manga.

Rubin - Bodø/Glimt 3-0:

LA MANGA (Nettavisen): Tidligere fredag spilte Viking mot Molde på La Manga. Den kampen ble preget av mange tunge bein og til tider tregt spill. Også Bodø/Glimt viste tegn på slitasje da de skulle måle krefter mot den regjerende russiske seriemesteren.

Rubin ble knust 5-2 av Lillestrøm tidligere i uken og da så de mer ut som et hvilket som helst 5.divisjonslag fra Norge. Fredag var det en helt annen innstilling hos russerne, samt at nå var flere av prøvespillerne de hadde med seg til den kampen byttet ut med egne spillere.

For selv om førsteomgangen forløp målløst, slet Bodø/Glimt med tempoet. Kjappe russere ble vel mye å hanskes med, men Glimte klarte likevel å unngå baklengs.

Faktisk var de nær ved å ta ledelsen på tampen av den første omgangen. Da kom Jan Derek Sørensen alene gjennom med keeper, men Glimts kaptein lyktes ikke.

I andreomgangen ble det langt verre. Russerne holdt en helt annen kvalitet og var mange hakk bedre. Glimt på sin side sleit med posisjonene og gjorde flere personlige feil. I tillegg klarte ikke Glimt å skape én eneste målsjanse i andreomgangen.

Rubin på sin side skapte flere sjanser og scoret på tre. Det var den rutinerte duoen Sergei Rebrov og Sergei Semak sto for de to første målene. Det første målet, som Rebrov scoret, kom etter 53 minutter. Tre minutter senere var det Semaks tur. Dermed sto det 2-0.

Rubin fortsatte å kjøre kampen, men lyktes ikke igjen før i det 82.minutt. Da var det georganske Dato Kvirkvelia som scoret. 3-0 til russerne og det resultatet sto seg. Et resultat som Kåre Ingebrigtsen ikke kunne klage på.

- De var klart bedre enn oss. De ligger på et helt annet ferdighetsnivå. Denne kampen ble ikke annet enn en solid lærepenge for oss, det er bare å dra hjem og øve, sier Ingebrigtsen til Nettavisen etter kampen.

- Dessuten gjør vi for mange personlige feil og mot et så godt lag blir man straffet hardt. Samtidig virket vi slitne, og det bør vi ikke være. Det må vi se nærmere på.

Dermed har Glimt en del å jobbe med fram mot seriestart, både offensivt og defensivt. En gladnyhet var det likevel fredag. Runar Berg spilte sin første kamp siden serieavslutningen mot Rosenborg i fjor høst.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken