Gå til sidens hovedinnhold

- Ryktene om Falcao og Neymar er falske

Engelsk storklubb nekter for at de ønsker superstjernene.

Radamel Falcao og Neymar er to av spillerne som oftest figurerer i overgangsryktene verden over.

Noe som stadig går igjen, er at begge to er på vei til Manchester City før neste sesong.

- Ryktene er falske
Nå går imidlertid City-direktør Ferran Soriano ut og gjør sitt beste for å kvele ryktene ved fødselen.

- Neymar og Falcao? De ryktene er falske, de to har aldri vært på vår agenda, sier Soriano ifølge Sky Sports, som igjen siterer Tuttomercatoweb.com.

Soriano forteller videre at Manchester City skal beholde Sergio Agüero, og således har godt nok angrepsskyts som det er.

- Det første jeg vil påpeke, er at vi aldri har vurdert å selge Agüero. «El Kun» er fornøyd med å bli værende hos oss i år, sier han.

- Har skrevet under for halve Europa
Når det gjelder Falcao, ble superspissen tidligere i uken koblet til Monaco, og både spanske og franske aviser hevdet at angriperen allerede er klar for den hardtsatsende klubben.

- Jeg vet ingenting. Ifølge mediene har jeg skrevet under for halve Europa. For Chelsea, Manchester United og Real Madrid, sa Falcao forrige uke da han ble konfrontert med rykter om sin fotballfremtid.

- For meg har ikke disse ryktene noen form for troverdighet. Allerede seks måneder etter at jeg kom hit, ble jeg koblet til lag over hele Europa, fortsatte spissen.

Colombianeren med kallenavnet «tigeren» har vært Atléticos toppscorer de siste to sesongene. I år har han hjulpet laget til å nå gruppespillet i neste sesongs Champions League, og Falcao har fortsatt tre år igjen av kontrakten med Atlético Madrid.

Neymar til Barca?
Neymar ble senest forrige uke hevdet å være på vei til Barcelona. Den tekniske angrepsspilleren har blitt koblet til en rekke storklubber, blant annet Real Madrid, Chelsea og Manchester City, men visepresident i Santos, Odilio Rodrigues, hevdet at den katalanske klubben er eneste alternativ for 21-åringen.

- Neymar har sagt at han ønsker å skrive under for Barcelona, blir Rodrigues sitert på.

Neymars kontrakt med Santos går ut i 2014, og selv om det tidligere har blitt sagt at han skulle bli i Santos fram til da, kan det nå likevel være snakk om en overgang i sommer.

21-åringen har over 100 opptredener for Pelés gamle klubb og står også med over 100 scoringer for samme klubb.

P.S. Meld deg inn i Nettavisen-sportens Facebook-gruppe og få mer fotballstoff

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken