Gå til sidens hovedinnhold

Sörenstam ser slutten

Annika Sörenstam begynner å bli mett av golfen. Nå vil hun heller ha barn.

Den svenske verdenseneren har ikke rørt en golfkølle siden midten av desember, og hun begynner ikke å trene igjen for sesongen 2007 før 6. februar. Da kommer svingcoachen Henri Reis til Florida. Fram til da er det ferie for Sörenstam.

Den 36-årige golfstjernen har fått seg samboer etter skilsmissen i fjor. Mannen i hennes liv heter Mike McGee, og er 32 år gammel.

- Vi har det kjempefint sammen. Han er så rolig og så bra på alle måter. Vi får nok begynne å tenke på å stifte familien mot slutten av denne sesongen, sier hun til Aftonbladet.

Hun mener også at det vil være umulig å kombinere barn med en aktiv golfkarriere. Det kan bety at årets sesong blir den siste, selv om det er vanskelig å planlegge en graviditet. Det betyr med andre ord at hun tar en sesong om gangen.

- Ja. Så får vi se. Jeg er ganske mett på golf, sier hun videre.

Sörenstam har vært proff i 13 år, og hun har vunnet omtrent alt som går an å vinne. Det eneste hun mangler, er en Grand Slam. De fire majorturneringene i løpet av ett og samme år.

- Men det blir vanskelig. Jeg tror jo i og for seg at jeg fortsatt kan bli bedre, men spørsmålet er om jeg er villig til å satse. For det krever alt av meg. Det er full satsing, eller ikke i det hele tatt. I fjor trente jeg knapt på noenting, og likevel vant jeg seks turneringer. Så golfen finnes i meg, men det nytter ikke i lengden å slurve, mener hun.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen