Gå til sidens hovedinnhold

Så frustrerte er HamKam

Drikkeflaskene fikk unngjelde etter nok en nedtur.

HAMKAM – HØNEFOSS 1-2:

I løpet av de to siste dagene har konkurstruede HamKam klart å ro seg midlertidig i land økonomisk.

Tirsdag kveld skulle oppturen fortsette – med tre poeng og store publikumsinntekter fra hjemmekampen mot Hønefoss.

De 2711 som kom, fikk i stedet se HamKam tape. Nå ligger hamarsingene, som var spådd som en opprykkskandidat, bare tre poeng over nedrykksstreken.

TIPPING:Spill Lotto og Tipping på mobilen

Tidlig utvisning
Måten tapet kom på, var heller ikke egnet til å heve stemningen på Hamar. For selv om motstander Hønefoss ligger an til direkte opprykk, fikk HamKam mildt sagt et godt utgangspunkt.

Allerede etter 19 minutter fikk nemlig Hønefoss-keeper Thomas Solvoll direkte rødt kort. Det førte til et kraftig HamKam-press, og tre minutter ut i andre omgag kom endelig målet ved Marius Gullerud.

Men det var ikke lenge HamKam var i himmelen. For bare minuttet etterpå tabbet keeper Jon Masalin seg ut da Andreas Tegström utlignet til 1-1.

- Skal gjøre noe med tabellen
Ti minutter før full tid var det HamKam sin tur til å miste en spiller, da Vegar Bjerke fikk sitt andre gule kort.

Og to minutter før full til headet Fridtjof Seeberg Hønefoss til topps i Adeccoligaen og HamKam et hakk nærmere 2. divisjon.

- Jeg ser at vi ligger langt nede, men den tabellen skal vi gjøre noe med, sier en skuffet HamKam-trener Vegard Skogheim til NRK.

Sundgot: - Fantastisk
Om Skogheim var skuffet, var kollega Ole Bjørn Sundgot på Hønefoss-benken meget lykkelig.

- Jeg hadde store problemer med å holde meg i skinnet, innrømmer Sundgot når han snakker om den dramatiske avslutningen.

- Fantastisk at vi vinner, fastslår Sundgot – som altså er i ferd med å føre Hønefoss opp i Tippeligaen for første gang i klubbens historie.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken