Gå til sidens hovedinnhold

Så lett lager du en klubbside

Trenger du en hjemmeside til laget ditt?

Har du lyst til å lage en hjemmeside for en idrettsklubb, forening, bedrift eller vennegjeng, men mangler den tekniske kompetansen som skal til?

Da er du i samme båt som svært mange andre nordmenn. Men heldigvis finnes det løsninger som gjør det mulig for hvem som helst å lage en pen og brukervennlig hjemmeside.

I samarbeid med 123hjemmeside kan Nettavisen nå tilby deg hjelp med å lage din egen hjemmeside. Du blir holdt i hånden så å si fra start til slutt, og det eneste du trenger å kunne for å sette opp hjemmesiden, er å komme deg inn på internett.
Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned.

Nyttige funksjoner
Til høyre ser du en faksimile av hjemmesiden til Soons damelag i fotball. Her er det meste gjort veldig riktig, og klubben har på få dager fått en hjemmeside med oversikt over spillere og ledere, treningstider, resultater.

I tillegg er det lagt inn mange fine bilder i bildearkivet og fotoalbumet. Det er også opprettet en gjestebok og lenker til kontaktinfo og informasjon om klubben.

Og det beste av alt: 123hjemmeside er så brukervennlig at alle klarer å lage en like god side som det ildsjelene i Soon har satt opp. Du får tilgang til en brukerguide og over 200 maler som gjør at du kan tilpasse hjemmeside til dine behov.

Eksempler på andre klubbsider:
Falkgutta 96/97
Athene Moss
Follo FK
Gneist 95
Kjelsås G97


Til en klubbside finnes det blant annet maler som hjelper deg til å legge ut bilder og videoer fra kamper, arrangementer og fester. Du kan også sette opp terminlister, medlemslister, klubbreglement, referater osv.

Dersom klubben din har sponsorer, kan du sette av plass til reklamebannere og lenker. Kanskje vil du til og med oppleve at sponsorinntektene øker?

Eget domenenavn
Dersom du ønsker et eget domenenavn på klubbsiden, for eksempel «www.dinklubb.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dinklubb», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 129 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned

Artikkelen er skrevet av Nettavisens avdeling for brukerbetaling.

Les også: Slik unngår du datakatastrofe

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien