Gå til sidens hovedinnhold

- Så mest ut som han ikke brydde seg

Én av disse to roses i europeiske medier, den andre får slakt.

Zlatan Ibrahimovic var ikke lett å få i tale etter fredagens nederlag mot Portugal, en kamp der det også ble mye snakk om Ibrahimovics stjerneduell mot Cristiano Ronaldo.

Ifølge Aftonbladet overså den svenske superstjernen alle andre enn tv-kanalen SVT da han gikk gjennom mixed zone etter kampen.

Blant dem som sto formsådd igjen uten å få Ibrahimovic i tale var engelsk presse. The Guardian fastlår at Portugal forsatt er favoritt til å ta seg til VM-sluttspillet, selv om det bare ble en knepen 1-0-seier i Lisboa.

Spasertur
«Zlatan brukte mesteparten av fredagskvelden på en trivelig spasertur i Lisboa, og kan ikke være like sløv på tirsdag. Etter kampen svarte en fornøyd Ronaldo på spørsmål fra mediene, mens Zlatan stormet gjennom mixed zone med torden i blikket», bemerker avisen.

Heller ikke ellers i Europa er det særlig med gode tilbakemeldinger å lese om Sveriges spydspiss.

«Cristiano Ronaldo og Portugal er ett steg nærmere VM. Zlatan Ibrahimovic så mest ut som han ikke brydde seg», skriver spanske AS.

Den tyske tabloidavisen Bild mener PSG-stjernen var usynlig i hele kampen, og at alt håp for Sveriges del ligger på Ibrahimovics skuldre i returoppgjøret.

«Hjemlig» støtte
Franske L'Equipe er optimistiske på den Paris-baserte 32-åringens vegne. «Den svenske kjempen kommer til å vise seg fra en annen side i returmøtet tirsdag», tror sportsavisen.

- Vi fikk den minste mulige fordelen, men det er bedre enn uavgjort. Det ville vært bedre om ledelsen var større. Vi får en tøff kamp i Sverige neste uke, fastslo Cristiano Ronaldo etter å ha avgjort den første duellen med svenskene.

Ibrahimovic nøyde seg med å svare for seg via sin egen app, slik han også har gjort tidligere. Der skrev han at Sverige forsvarte seg bra, men at han selv fikk vanskelige arbeidsforhold.

Kommentarer til denne saken