Gå til sidens hovedinnhold

Så mye koster van Persie - egentlig

- Vi er henrykte, sier Alex Ferguson.

Manchester United-manager Alex Ferguson håper å ha Robin van Persie klarert for spill allerede i serieåpningen mot Everton mandag.

Van Persie kom torsdag til Manchester for å gjennomføre Uniteds legesjekk.

- Klar til mandag
- Overgangssummen er avtalt, og det er vi henrykte over. Nå er han på vei hit fra London for en medisinsk sjekk senere. Forhåpentlig går det etter planen. Vi håper han er klar til mandag kveld, sa Ferguson til Manchester Uniteds nettsted torsdag.

Den nederlandske spissen ble toppscorer i fjorårets engelske eliteserie med hele 30 mål. Prisen for overgangen fra en av Uniteds verste rivaler er trolig på over 220 millioner kroner.

Dyr herremann
Ifølge The Mirror vil van Persie tjene rundt 382 millioner i løpet av de fire årene han har kontrakt med United, noe som betyr at rødtrøyene betaler totalt 607 millioner kroner for å ha van Persie i stallen de fire neste sesongene.

- Det er stort å ha en spiller med kvalitetene til Robin van Persie på vei inn i troppen. Jeg er veldig fornøyd, tilføyde Ferguson.

29-åringen scoret 37 mål i alle turneringer i fjorårssesongen da Arsenal endte på tredjeplass i serien og kom til åttedelsfinale i mesterligaen. Londonerne har ikke klart å vinne noe siden FA-cupseieren i 2005. (©NTB)

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken