Gå til sidens hovedinnhold

- Så mye må Liverpool ut med

Aston Villa kan ikke stoppe en overgang.

Mye tyder på at Christian Benteke står øverst på Liverpools spissliste denne sommeren. Den storvokste spilleren er mannen manager Brendan Rodgers håper kan løse noen av problemene klubben har på topp.

Benteke har vært en stor suksess siden han kom til Aston Villa og til tross for en del skadeproblemer 42 mål på 88 kamper i Premier League.

Nå innrømmer Aston Villa-manager Tim Sherwood at spissen er tilgjengelig i sommer, men da må en gitt utkjøpsklausul møtes.

Og den er ikke liten. Hvis Liverpool eller en annen klubb vil kjøpe Benteke, vil prisen være på småpene 32,5 millioner pund.

- Det er en klausul i kontrakten, så vi kan ikke stoppe ham fra å dra. Men vi vil kunne akseptere bud som møter denne klausulen, ikke noe mindre, fordi vi vil helst beholde ham, forteller Sherwood ifølge Daily Mail.

Benteke har imidlertid ikke signalisert at han vil bort.

- Han har ikke gitt noen signaler om det, nei. Jeg har ikke fått snakket med ham om det ennå, men jeg tror ikke det vil være smart av ham å vente med å flytte på seg til etter VM i 2016, sier Villa-sjefen.

Sherwood tror 24-åringen kan få en langt bedre avtale da.

- Belgia vil være blant favorittene til å vinne EM i 2016 og det å spille for Aston Villa har ikke hindret ham fra å være et førstevalg på landslaget. Han kan score 2-30 mål for oss neste sesong og komme inn i EM med stor selvtillit. Da kan han fort bli plukket opp av en klubb som Real Madrid.

Ifølge Daily Mail skal imidlertid Aston Villa og Benteke være kjent med interessen fra Liverpool og spilleren skal være positiv til en overgang.

De røde er villig til å bedre 24-åringens lønn, som nå lyder på 50.000 pund i uka, betraktelig hvis han skulle velge Anfield-klubben.

Lørdag møter Benteke og Villa Arsenal til FA-cupfinale.

Glad i fotball? Sjekk Nettavisens fotballmagasin:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=doZ2flvxQO6Je-ybo9s1Ofu809zes4jslAQo4pH6akgY-VOVDwPDJO-5k6E9-4Zqthbq532ZR6ZI714PeInSPrhv-Xr67jAqK2yGFkliM9MSGA-6idqvRnxypEqKjfxYQznOj45cDnU&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken