Liverpool lagde sensasjonsbølger da klubben helt på tampen av januarvinduet i 2011 solgte Fernando Torres til Chelsea og samtidig erstattet han med Andy Carroll fra Newcastle.

Kjøpet av Carroll ble oppsiktsvekkende dyrt, fordi Liverpool var under tidspress og fordi klubben gjorde store penger på salget av Torres.

Summen - 35 millioner pund - sjokkerte likevel ekspertene.

Etter at Brendan Rodgers kom inn som manager på Anfield, har Carroll til alt overmål vært overflødig i managerens øyne. Han passer ikke inn i spillestilen. Derfor ble han forrige sesong utlånt til West Ham United.

Carroll vartet opp med sju mål på 24 kamper for klubben fra Øst-London.

Nå gjøres overgangen permanent.

Daily Telegraph skriver at Andy Carroll mandag kveld returnerte til London fra sin ferie i USA for å fullføre de siste formalitetene før en overgang til 15 millioner pund er i boks.

Liverpool vil altså tape 20 millioner pund på overgangssummene.

Avisen hevder at 24-åringen er enig med Hammers om en seksårskontrakt. Ukelønnen blir 100.000 pund.

Telegraph skriver samtidig at Liverpool ikke har noen intensjoner om å selge Luis Suarez til Real Madrid, med mindre uruguayaneren tvinger fram et salg gjennom å levere en offisiell overgangssøknad.

På den annen side er spissen Iago Aspas hentet inn fra Celta Vigo, mens keeperen Simon Mignolet også antas å bli klar innen kort tid. I tillegg skal Liverpool også nærme seg midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan fra Sjakhtar Donetsk.