Gå til sidens hovedinnhold

Så rev og elg - ringte politiet

Foreldrene var redde for at reven i akebakken kunne være farlig for barna. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her er noe av det politiet i Oslo har jobbet med i helgen:

Rev i akebakken
NORDSTRAND: Lørdag ettermiddag, kl. 16.36, kom det en telefon fra en bekymret forelder om at det var sett en rev ute ved akebakken der en del barn akte. Melder var redd for at reven kunne være til fare for barna som akte. Reven virket frisk og så fin ut der den ruslet rundt. Den fikk være i fred, og forsvant nok etter hvert inn i de store skoger.

Vinglete bil hadde tabletter om bord
OSLO SENTRUM: Kl. 18.23 lørdag fikk politiet melding fra en bilist om en bil som vinglet veldig i Hausmanns gate opp mot Maridalsveien. Politiet fikk vite hvor bilen kjørte, og den ble stanset i Uelands gate. Det var ikke mistanke om promillekjøring, men det ble gjort funn av tabletter og mulig narkotika i bilen.

Mulig haiker måtte ta bussen
FURUSET: Lørdag kveld, kl. 21.21 kom det melding om en som gikk på E 6 nordgående ved Furuset. Han gikk litt ute i veien og skapte noen farlige situasjoner. Han hadde sekk på ryggen, så det var mulig han haiket. Politiet traff mannen og sørget for at han tok bussen derfra.

Buss av veien, ingen skadet
FURUSET: En rutebuss kjørte ut i et skogholt via en lyktestolpe i Sam Eydes på Furuset søndag. Både fører og totalt ti passasjerer kom seg uskadd ut av bussen. Ulykkesårsaken er uviss, men det var glatt på stedet. Førerkortet til fører ble beslaglagt og anmeldelse skrevet. Viking tauet bussen på rett kjøl igjen.

Ung skiløper kom til rette
LILLOMARKA: Søndag ettermiddag, kl. 16.05, fikk politiet melding fra en fortvilet far som meldte at datteren på seks år hadde kommet bort for ham på en skitur på vei fra Lilloseter mot Trollvann. Hun var kun kledt i skiklær og ukjent i terrenget. Saken ble undersøkt og ganske raskt ble det iverksatt en leteaksjon. Her deltok frivillige, Røde Kors og politiet, alle med skutere, samt biler på veiene i marka. Det var også et helikopter med på letingen. Jenta kom til rette ved en annen parkeringsplass ca. kl. 17.30. Hun hadde da tatt kontakt med en turgåer som igjen hadde ringt 6-åringens mor.

Klarte ikke svingen
OSLO SENTRUM: Kl. 20.20 søndag kveld fikk politiet melding om en bil som hadde kjørte inn i en Thai-restaurant i Youngs gate. Bilen kom fra Calmeyersgate og skulle ned Youngs gate mot Storgata, men klarte ikke dette og kjørte inn restauranten. Føreren av bilen fikk sitt førerkort beslaglagt og det ble tatt blodprøve av ham for å se om han kjørte i påvirket tilstand. Bilen ble tauet inn.

Elg med elgkalv i Korketrekkeren
KORKETREKKEREN: Ca. kl. 20.35 søndag fikk politiet melding fra en ung gutt om at de hadde sett en elg med kalv i Korketrekkeren, rett nedenfor Frognerseteren stasjon. Det virket som elgene hadde løpt etter barna som akte, men ingen var angrepet. Politiet som kom til stedet snakket med noen som hadde opplevd dette før, men da bare av en elg. Viltnemnda ble varslet om forholdet.

Kollisjon med store materielle skader
CARL BERNERS PLASS: Litt før kl. 23.00 søndag kveld ble en politipatrulje vitne til et trafikkuhell i Christian Michelsens gate. Det smalt skikkelig i et lyskryss, og skaden på bilene var så omfattende at begge bilene måtte taues bort. Politipatruljen, som så hendelsen, mente at den ene bilen hadde kjørt på «soleklart» rødt lys. Den ene føreren må som følge av dette, påregne å være fotgjenger en stund, ettersom politiet fant at det var grunnlag for å beslaglegge mannens førerkort.

Kjørte uten førerkort og forsikret bil
OSLO SENTRUM: En politipatrulje stanset rutinemessig en bil i Storgaten litt etter kl. 23.00 søndag kveld. Føreren opplyste at han hadde lånt bilen av en venn. Imidlertid hadde han ikke førerkort, og ved nærmere undersøkelser viste det seg at det heller ikke var forsikring på bilen. Begge disse forholdene vil føreren bli anmeldt for. Politiet har tatt vare på bilens nøkler.

Les flere saker fra iOslo.no.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte