Gå til sidens hovedinnhold

Så sint ble bilisten da kvinnen tuta

Hissigpropp ville anmelde kvinne for «uanstendig kjøring».

Et lite tut kan få noen til å se rødt.

- Jeg, min datter og min mor, skulle på Fretex på Kjørbekk i Skien lørdag. Da vi skulle parkere, stod det en bil foran oss som venta på en annen bil som rygget. Da jeg skulle finne frem og legge handicapskiltet i frontruta, var jeg uheldig og kom borti tuta, forteller kvinnen på e-post til TA.

- Uanstendig kjøring

Da hun kom ut til bilen igjen fant hun en håndskrevet lapp på frontruta som truet med politianmeldelse om vedkommende traff henne igjen.

«Lær deg kjørekultur - lær deg å vent når noen rygger foran deg. Opplever jeg deg en gang til anmelder jeg deg for uanstendig kjøring i trafikken», lød beskjeden fra den anonyme personen, ifølge TA .

- Takler man ikke at noen kommer borti tuta så burde man kanskje ikke være i trafikken eller kjøre bil?, spør kvinnen seg.

- Jeg syntes dette var rimelig på grensen, det kan bli fryktelig mange lapper fra dette mennesket om man skal skrive lapper på vinduene til alle som tuter, avslutter hun.

- Flere hissigpropper

Rundt 70 prosent er enige i at det stadig blir flere hissige sjåfører i Norge, og halvparten av oss innrømmer at vi er mer hissig enn det vi burde være når vi kjører bil.

Det viser en undersøkelse fra DnB NOR Skadeforsikring gjennomført av Respons Analyse for en tid tilbake.

- Vi ser i særlig grad at folk blir stresset rett foran høytider, ferier eller for eksempel på fredag ettermiddag når de skal raskt opp på hytta eller gjøre unna helghandelen. Trafikkskadestatistikken basert på skademeldinger innlevert til forsikringsselskapene viser at fredag ettermiddag er det tidspunktet i uken da det er klart flest ulykker.

Les flere saker i TA.

Mer fra Nettavisen:

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken