Gå til sidens hovedinnhold

Saha får «Solskjær-rollen»

Sir Alex Ferguson planlegger å bruke Louis Saha som superreserve også i kampene fremover.

Franskmannen har startet på benken i seks av sine sju kamper hittil denne sesongen.

Og også i kampene fremover må 29-åringen belage seg å starte på benken. Sir Alex Ferguson vil nemlig bruke Saha som en superinnbytter for Carlos Tevez og Wayne Rooney på topp.

Blir superreserve
- Når det gjelder Louis så fører kneproblemene til at han ikke kan spille hver kamp, sier Ferguson til Manchester Uniteds egen hjemmeside.

Og:

- Ser du på lagsammensetningen, så er han kraftigere enn de fleste, og gjør stor nytte for seg som innbytter. Han har påvirker kampene strålende. Derfor er min konklusjon å bruke ham som innbytter, og det er helt greit for ham.

Manchester Uniteds manager har tidligere brukt Ole Gunnar Solskjær som innbytter med stor suksess. Den norske angriperen kom inn som innbytter i 150 av sine totalt 366 kamper for rødtrøyene. Det endte ofte med at Solskjær kom inn og snudde kampene til Uniteds fordel.

- Solskjær var den beste
Solskjær jobber nå som trener for Uniteds angripere og kan komme til å tipse Saha om hvordan han skal forholde seg til rollen som superinnbytter.

- De er ulike typer spillere. Ole kunne komme inn og score i alle situasjoner. Han var den beste til dette. Scoringsstatistikken til Solskjær som innbytter - ikke minst i viktige kamper - var helt utrolig. Men Louis gjør mer for laget med tanke på hurtighet, fysikk og bevegelse. Han bringer gode kvaliterer inn i laget, forklarer Ferguson.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis