Politiet har lett etter Nathalie Johansen i fire måneder. Mye tyder på at den unge kvinnen nå er funnet.

Lørdag formiddag ble et lik av en kvinne funnet ved Fölene kirke utenfor Herrljunga i Sverige. Politiet vil ikke gå ut med identiteten til kvinnen, men det er mye som tyder på at kvinnen kan være Nathalie Johansen. 20-åringen har vært savnet siden mai i år, og nå har samboeren hennes tilstått drapet, ifølge Aftonbladet.

- Vi bekrefter at en mann er pågrepet mistenkt for drapet på kvinnen som ble funnet i en åker. Mannen vil bli avhørt utover dagen, sa pressevakt ved Västra Götaland politidistrikt Jan Strannegård til Nettavisen søndag formiddag.

Søndag ettermiddag kom tilståelsen.

Les også: Bonde fant lik i åkeren

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Den døde kroppen som ble funnet lørdag var halvveis nedgravd på jordet like ved kirken. Bonden som jobbet på jordet der kroppen ble funnet, slo straks alarm.

Familien til Nathalie Johansen sier til gt.se at de er overbevist om at det er den unge kvinnen som nå er funnet.

- Nå vil jeg bare ha bekreftelse på at det er min datter, sier Nathalies mor, Lillemor til avisen. Johansen har norske aner, og er fra Alingsås.

- Det verste er uvissheten, men dette er også veldig vanskelig. Jeg fikk nesten panikk. Når jeg fikk høre at de hadde funnet en kropp så kjente jeg at «ja, nå er løpet kjørt» sier mammaen.

Tidligere mistenkt
Den 21-år gamle tidligere samboeren til Nathalie var tidligere mistenkt for drap på kvinnen. Det er på det rene at han har vært på åstedet, som ligger i området mannen vokste opp. Selv fastholdt 21-åringen på lørdag at han var uskyldig, men at han forventet å bli arrestert. Søndag tilsto han drapet.

Politiet fortsetter de tekniske undersøkelsene på åstedet.

Les: Fortsetter søket etter nytt tips

HTML EMBED