Gå til sidens hovedinnhold

«Sarkozy» fikk Palin til å fnise

Sarah Palin ble lurt trill rundt på telefon av radiokanal.

Republikanernes visepresidentkandidat Sarah Palin ble lørdag offer for tulleringing fra den kanadiske komikeren Marc-Antoine Audette.

Med overdreven fransk aksent ringte komikeren Palin og lurte henne til å tro at han var den franske presidenten Nicolas Sarkozy, melder nyhetsbyrået AP.

Les: Komiker tulleringte Palin

Under samtalen diskuterte de blant annet politikk, jakt og Sarkozys kone Carla Bruni. Audette ga Palin flere hint om at samtalen bare var en spøk, men det virker ikke som visepresidentkandidaten oppfattet dette.

I stedet fniset visepresidentkandidaten, og til tider virket det som hun svarte uten riktig å ha forstått hva den «franske presidenten» hadde sagt.

Blant annet sier komikeren til Palin at hun kunne blitt en god president en dag.

- Kanskje om åtte år, svarer Palin lattermildt.

Hør samtalen her:(Artikkelen fortsetter under videoen):

HTML EMBED

Videre i samtalen forteller den falske Sarkozy at han elsker jakt.

- Jeg elsker å drepe disse dyrene. Mmm, mmm, det er så morsomt å ta liv, sier «Sarkozy», før radiokomikeren foreslår at de drar på jakt sammen i helikopter, noe han sier han aldri har gjort tidligere.

Uten Cheney
- Vel, jeg tror vi kan ha mye moro sammen, mens vi arbeider samtidig. Slik kan vi slå to fluer i en smekk, svarer Palin.

Videre sier komikerer at de ikke burde ha med Dick Cheney på jakten, og viser til hendelsen i 2006 hvor Cheney skjøt og skadet en venn da de var på jakt.

- Jeg skal være forsiktig når jeg skyter, svarer Palin.

Samtalen avsluttes ved at komikeren avslører seg selv, og samtalen blir deretter raskt brutt, men etter at Palins kampanjemedarbeiderne tydelig uttrykker at de er tatt på senga.

- Sånn er livet
Palin talskvinne Tracey Schmitt bekreftet lørdag at Palin hadde blitt utsatt for tulleringing. Hun forteller at Palin ble lett moret og avsluttet med å si «C'est la vie», sånn er livet.

Sammen med komiker Sebastian Trudel utgjør Marc-Antoine Audette komikerduoen "The maskert Avengers". De står bak en serie tulleringinger, og har klart å lure kjendiser som blant annet Mick Jagger og Bill Gates.

Reklame

- Den mest behagelige skjorta jeg har hatt på meg

Kommentarer til denne saken