Etter at Jose Mourinho sa nei til jobben som Englands neste landslagssjef, ble øynene rettet mot Fabio Capello. Det er et valg som får bifall også hos Arsenals og Manchester Uniteds mektige managere Arsene Wenger og Alex Ferguson.

Det er ventet at 61 år gamle Capello kommer til London onsdag for samtaler med det engelske fotballforbundets styreformann Brian Barwick. Dersom de blir enige seg imellom, kan Capello bli presentert som Englands neste landslagssjef allerede før helgen.

- For å lede landslaget, må du være i en viss alder og ha mye erfaring, og med et nærvær og en autoritet man ikke stiller spørsmål ved. Fabio Capello har alt det, sier Ferguson til The Sun.

Wenger skryter også av italieneren.

- Jeg har kjent Fabio lenge, og han er en utmerket kandidat. Han er en sterk mann med en sterk karakter. Han har en klar idé om hva han ønsker seg. Han er en vinner og en fyr som er overbevist om metodene han bruker, forteller Wenger.

Franskmannen tror imidlertid at Capellos manglende evne til å snakke engelsk, kan være et problem.

- Språket er det eneste problemet hans. Jeg vet ikke hvor god engelsken hans er, fordi en stor del av jobben er å håndtere media, sier Wenger.

Klikk her for flere fotballnyheter
Klikk her for flere sportsnyheter

Ønsker du sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjeneste koster to kroner per melding.