Gå til sidens hovedinnhold

Sats på disse lagene

Spill på to sterke hjemmelag blir vår løsning på et vrient oddsprogram 1. nyttårsdag.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Serielederen vinner komfortabelt
Arsenal var gode og effektive da 0-1 til pause ble snudd til 4-1-seier borte mot Everton lørdag. Bendtner ute med karantene etter utvisningen i den kampen. Sagna blir trolig hvilt, og Walcott er fortsatt usikker etter sykdom.

West Ham imponerte desto mer ved å snu 0-1 til seier over selveste Manchester United sist. Har vært bedre borte enn hjemme så langt i sesongen. Sliter allerede med et halvt lag på skadelisten, og fra United-kampen er Solano, Ljungberg og Parker alle regnet som usikre.

Vi tror gjestene kommer til å slite stort, til tross for den flotte og overraskende triumfen over United. Klar hjemmeseier, og vi nøyer oss med 1,80 for at den blir med minst to mål.

Godt betalt for ny hjemmeseier
Reading-manager Coppell hevdet at 90 prosent av kampen mot Spurs var perfekt fra hans eget lag, som tapte 4-6 etter å ha vært foran flere ganger. Har allerede et 4-7-tap denne sesongen, og det kom i det omvendte oppgjøret mot dagens motstander. Gunnarsson er suspendert og flere spillere bærer preg av hardt og tett kampprogram.

Portsmouth ser ut til å kopiere sin egen fjorårsesong, der laget strålte frem til sesongen var omtrent halvspilt. Står med ett poeng på de fire siste. Har slitt mest på eget gress, borte hadde laget seks strake seirer før 1-4-tapet på Anfield. Har i likhet med hjemmelaget flere usikre spillere, i tillegg til at Kanu og Laurent trolig hviles.

Kun City, Arsenal og United har vunnet flere hjemmekamper enn Reading. Blir våre favoritter mot et bortelag som ikke er i nærheten av sitt beste om dagen, og 2,45 kvalifiserer til en plass på bongen.