Gå til sidens hovedinnhold

-Sats på målfest i Adeccoligaen

Nettavisen går for to spillforslag fra dagens runde i Adeccoligaen. Sjekk vinneroppskriften her!

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Konkurransedyktig borteodds
FKH trenger ikke bekymre seg nevneverdig for nedrykk etter Løv-Hams tap i går. Laget har tapt begge kampene sine etter semifinaletriumfen over Odd, først 1-3 i Notodden og samme resultat da Molde ble for sterke på Aker Stadion for en uke siden. Brandshaug fortsatt langtidsskadet, i tillegg har flere spillere slitt med sykdom og mindre skader.

Bryne har vært ustabile etter Frette overtok treneransvaret. Vant lekende lett mot et svekket TUIL sist, tap for Glimt og KIL i de foregående. 4-3-6 til sammen på fremmed gress, to av seirene kom mot svake Skeid og MK før tapet i Bodø. Savner utlånte Sakariassen.

FKH ofrer ikke liv og lemmer med cupfinalen tre uker unna, men har trolig lyst til å entre Ullevaal med mest mulig flyt og selvtillit. Helt åpent i våre øyne, sjansen for U skal heller ikke være den største i en kamp uten særlig betydning. Konklusjonen er at 2,60 kan brukes når Bryne tar den korte turen nordover.

Kongsvinger i flytsonen
Kongsvinger kommer fra tre fine seirer på rad, og er en av årets positive overraskelser i den nest øverste divisjonen. 7-1-5 hjemme. Torp soner karantene. Gjestene har rettet opp litt av inntrykket etter en forferdelig siste halvdel av sesongen, seirene over Skeid og MK nylig holder laget fra saftbygda unna nedrykkstriden. Svake 3-3-7 borte.

Vi skulle gjerne hatt bedre betalt, men slår til på 1,70 for H. Ingen store innsatser på en kamp uten særlig betydning.

Jevnt bunnoppgjør med ujevn odds
Avgjørende kamp i nedrykkstriden, fem lag ser ut til å gjøre opp om de to gjenværende plassene under streken. Tromsdalen så i sommer ut til å gå mot nok en sesong i Adeccoligaen, men etter storseier mot Moss i første kamp etter ferien er det kun blitt én trepoenger på 11 forsøk. Høsten har dessuten vært preget av skader på nøkkelspillere og mange suspensjoner.

Raufoss har kviknet til og meldt seg på i kampen om fornyet kontrakt etter seirer over Skeid og Bodø/Glimt de to siste hjemmekampene. 4-1-8 totalt på fremmed gress. Tapte 1-2 i det omvendte, i en periode TUIL viste fin form.

Jevnere enn oddsen indikerer. Vertene får noen spillere tilbake, men er bare tynne favoritter i våre øyne. 2,90 på bortelaget er spillbart. U-oddsen er heller ikke verst, hjemmelaget med U i 5 av 13 kamper her denne sesongen.