Gå til sidens hovedinnhold

- Satset 34 millioner på oddsen i natt

Boksestjernen Floyd «Money» Mayweather skal ha levert et vanvittig oddsspill. Sjekk hvordan det gikk.

Når du er verdens best betalte idrettsutøver, med en årslønn på 85 millioner dollar (2011-tall), har du råd til det aller meste. Selv oddspill på 5,9 millioner dollar.

Det er beløpet Mayweather skal ha satset på NBA-oppgjøret mellom Miami Heat og Indiana Pacers natt til tirsdag norsk tid, ifølge amerikanske og britiske medier, som viser til en tweet fra Vegas Gambling Steam.

Spillet skal ha vært en handikapvariant der Pacers startet med en ledelse på sju poeng. LeBron James og Heat måtte dermed vinne med åtte poeng for at spillet til 2,1 i odds skulle gå inn.

Det skulle vise seg å gå problemfritt; Heat vant enkelt 99–76, og Mayweather kunne dermed innkassere en nettogevinst på 37,7 millioner kroner.

Mayweather er regnet som verdens beste bokser uansett vektklasse, og han står med 44 proffseiere på like mange kamper. Ifølge rapporter kommer han til å tjene 49 millioner dollar på kampen mot Saul «Canelo» Alvarez i Las Vegas i september.

36-åringen er kjent som en storgambler, og i perioden august 2010 til februar 2012 tvitret han bilder av 46 spillkuponger med en innsats på 27,7 millioner dollar. Alle kupongene hadde gått inn med gevinst, så man kan bare spekulere på hva hans totale omsetning på oddsspill var i denne perioden.Annonse: Dette kredittkortet ble best i test i VG 3. juni 2013