Det er spenning til siste slutt i forhold til hvilket lag som stikker av med seriegullet i Premier League. Manchester United har fordelen før siste serierunde, i og med at de bare trenger å slå Wigan borte for å være sikre på å fylle ut trofeskapet på Old Trafford med nok en Premier League-bøtte, men Chelsea har like mange poeng.

Veddemål
Paul Scharner, med fortid i Brann, årets spiller i Wigan, kan med andre ord være med på å velte Uniteds drøm hvis de tar poeng fra Sir Alex Fergusons menn i helgen.

Samtidig innrømmer Scharner i et intervju med The Sun at han veddet med sin mentale trener Valentin Hobel om at United skulle vinne tittelen i år. Men østerrikeren poengterer at det ikke vil hindre ham i å gjøre et helhjertet forsøk på å stanse United søndag.

- Vi ønsker å avslutte sesongen på en god måte. Vi skal gjøre alt vi kan for å få et positivt resultat, fordi vi spiller foran våre fans, sier han.

For ordens skyld: det var ingen penger involvert i veddemålet.

Dårlig statistikk
Dersom Manchester United vinner søndagens kamp på JJB Stadium, blir det lagets 17. tittel på det øverste nivået i engelsk fotball. Chelsea møter Bolton hjemme. Både Bolton og Wigan har sikret Premier League-spill for neste sesong.

Wigan har tapt alle sine fem kamper mot Manchester United siden opprykket i 2005, men sist helg imponerte de stort ved å slå Aston Villa 2-0 borte.

- Vi har holdt nullen i sju av våre siste 11 kamper, og vi er på jakt etter én til, sier han.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).