Gå til sidens hovedinnhold

Schumis nye vidunder

Formel 1-verdensmester Michael Schumacher viste mandag fram sin nye Ferrari, som han skal danke ut konkurrentene med i årets sesong.

Og Ferrari-ledelsen kom med følgende advarsel: Vi vil fortsette å dominere formel 1-sporten de neste årene!

Selv om den nye Ferrarien ikke har en like revolusjonær design som Williams-teamets nye BMW-vidunder, mener Ferrari de har kommet fram til en lettere, mer aerodynamisk og ikke minst raskere farkost for tyske Schumacher og brasilianske Rubens Barrichello.

Testes

Den nye bilen vil bli testet på Ferraris treningsbane i Fiorano mot slutten av uken. Og den vil få sin debut i Australias Grand Prix i Melbourne 7. mars.

- Den så veldig interessant ut. Det er en del nytt, men når alt kommer til alt er det viktigste at bilen er rask nok. I Melbourne finner vi ut hvor gode rivalene er, sa Schumacher.

De siste to sesongene har Ferrari måttet ta til takke med fjorårets biler i de første VM-rundene. Men nå er konkurransen blitt tøffere. McLaren og Williams er allerede i full gang med testingen av sine nye modeller, og dermed var Ferrari fast bestemt på å ha sin nye modell klar til åpningsløpet.

Tøft

Michael Schumacher innrømmer at 2004 kan bli hans tøffeste år. 35-åringen jakter på sin sjuende VM-tittel, men vet at utfordrerne vil gjøre alt for å slå ham.

- Det vil kanskje bli enda tøffere, om mulig, denne sesongen. Men det vil vi tidsnok finne ut av, sier Schumi.

Den unge finnen Kimi Räikkönen og colombianeren Juan Pablo Montoya ga tyskeren kamp i fjor, og ses på som de største utfordrerne også denne sesongen.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping