Portugal møter Tyskland i den første kvartfinalen i fotball-EM. Trener Luiz Felipe Scolari har allerede signalisert at han vil starte med det samme laget som slo Tyrkia og Tsjekkia.

Og han har avslørt hva han frykter mest hos tyskerne; Deres fysikk. Eller antall meter, om du vil.

- Deres nummer 17 (Per Mertesacker) er 1,98 meter høy, nummer 13 (Michael Ballack) er 1,88, (Mario) Gomez er 1,89, nummer 21 (Christoph Metzelder) er 1,94, konstaterte Scolari ifølge Reuters på onsdagens pressekonferanse.

Den påtroppende Chelsea-treneren la til, mens han fiklet med papirene han leste statistikken fra:

- Jeg har det å bekymre meg for, og en del mer. Men dette er den største forskjellen. Vi må møte denne høyden med spillere som er langt lavere.

Sjekk EM-magasinet!

En spiller som kan sende brasilianeren ut av mesterskapet, er Michael Ballack, en av mange Chelsea-stjerner han blir sjefen til når EM i Sveits og Østerrike tar slutt.

- Ballack er en fremragende spiller, en av de beste her, sammen med fire eller fem andre. Vi må være forsiktige, men vi kan ikke bare bekymre oss for Ballack.

Scolari mener dessuten at en av Tysklands laveste spillere, venstrebacken Philipp Lahm, også er en av kvartfinalemotstanderens giftigste.

Portugal har flere våpen å ty til selv og ingen av dem er farligere enn Cristiano Ronaldo. Manchester United-stjernen sto over tirsdagens trening på grunn av noen vonde muskler, men trente for fullt onsdag.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Vinn flatskjermer i Nettavisens EM-quiz