Har du ikke hørt om André Hauge og laget Norrdland? Kanskje ikke så rart. 23-åringen er nemlig en virtuell fotballspiller i det norskutviklede managerspillet Managerleague.

Her finner du Managerleague.

Nytt denne sesongen er Nettavisens toppscorer-diplom som deles ut til den manageren i det norske seriesystemet som scorer flest ligamål i løpet av sesongen.

I sesong 37 leder André Hauge og manageren Sir Hauge med 27 mål på 12 kamper. I tillegg har Hauge scoret 8 mål i cupen. Spilleren har markert seg som en notorisk måljeger helt siden sesong 31, og i fjor bøttet han inn 32 mål.

Men manager Sir Hauge skal ikke være trygg på å vinne diplomet; det er flere spillere hakk i hæl med André Hauge på toppscorerlista.

Managerleague er et norskutviklet MMO-fotballmanagerspill hvor du styrer ditt eget fotballag gjennom taktiske valg, treninger, finansielle disposisjoner osv.

Det spilles to kamper hver ukedag, men du behøver ikke å være online i det kampen spilles. Spillet har ca 40.000 aktive managere fra 86 land.

André Hauges Norrdland leder 5. divisjon avdeling 119 suverent, og mye skal skje for at laget ikke rykker opp igjen i 4. divisjon.

Har du ikke prøvd Managerleague? Meld deg på her!