Gå til sidens hovedinnhold

Se hvem som er tilbake

Arsène Wenger avviser imidlertid nytt låneopphold for Thierry Henry.

Robert Pires og Thierry Henry har begge vært å se i aksjon på Arsenals treningsanlegg den siste tiden.

Klubblegendene, som vant Premier League med London-klubben i 2002 og 2004, bringer tilbake gode minner for Arsenal-fansen. Pires la opp som fotballspiller for to år siden, mens Henry er tilknyttet MLS-klubben New York Red Bulls.

Sistnevnte hadde et suksessfullt låneopphold i gamleklubben i 2012, da han ble matchvinner både mot Leeds i FA-cupen og mot Sunderland i Premier League. Arsène Wenger avviser imidlertid at det blir aktuelt igjen.

- De liker å komme tilbake til Arsenal og trene. Når de kan bli med, gjør de det. De er godt integrert i laget, men det er ikke noe mer enn det, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

- De har ikke noe klart mål om å bidra, men vil bare spille for å holde ha det gøy og holde seg i form. Vanligvis trener de ikke med førstelaget fordi de kommer inn her og trener styrke og kondisjon. Når vi har rom til det, inviterer vi dem til å komme og trene med oss, men vanligvis trener de for seg selv.

Det har lenge vært snakk om at Henry kan få en trenerrolle i Arsenal med tiden, men Wenger kan fortelle at det ikke vil skje med det første.

- Nei, for øyeblikket er han bare invitert til å trene når han vil. Vi har et stort støtteapparat, og et veldig kompetent ett. Vi har rett antall folk til å gi laget den støtten det trenger. Thierry er en spiller. Én dag blir det annerledes, men ikke nå.

Arsenal topper Premier League fire poeng foran Liverpool.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken