Gå til sidens hovedinnhold

Se innveiingen før Anderson Silvas comeback

Anderson Silva og Michael Bisping møtes ansikt til ansikt.

LONDON (Nettavisen): UFC-sirkuset er tilbake i Europa - denne gang i London. Det er ventet rundt 15.000 tilskuere til O2 Arena når Anderson Silva gjør sitt comeback mot Michael Bisping lørdag.

Fredag er det duket for innveiing, og du kan se Q&A med Forrest Griffin og mellomvekt-champion Luke Rockhold i videovinduet nederst fra 16.00.

Selve innveiingen kan du se fra 17.00 i videovinduet over.

Vi var med UFC-fighter under vektkutt: - Det er ren tortur
Les også: - Anderson Silva er en svindler

Lørdagens hovedkamp er Anderson Silvas første etter at han kom tilbake fra sonet dopingdom - brasilianeren testet nemlig positivt for anabole steroider for litt over et år siden.

Motstander Michael Bisping sa tidligere denne uken at han er sikker på at Silva har jukset gjennom hele sin karriere.

- Jeg tror han har dopet seg gjennom hele karrieren, med tanke på det han har fått til. Det er ikke mulig å gjøre de tingene han har gjort i den alderen. Vi har kalt ham den beste noensinne og så viser det seg at han er en bedrager, han er en svindler, han er en feiging. Han tok steroider, og det er skuffende for meg, skuffende for fansen og skuffende for alle sammen, sa Bisping til Nettavisen.

Silva har hele tiden hevdet sin uskyld og var lite villig til å snakke om dopingdommen og Bispings kommentarer.

- Det jeg tenker er at det er fortid. Lørdag har Michael Bisping en mulighet til å vise at han fortjener å møte Anderson Silva, sa Silva.

I videovinduet under kan du se Q&A med Forrest Griffin og Luke Rockhold fra klokken 16.00.

Kommentarer til denne saken