Gå til sidens hovedinnhold

Seier for Hangeland og Riise

Bolton ble for små mot et revansjesugent Fulham

FULHAM - BOLTON 2-0:

Det lyste revansjelyst av hjemmelagets spillere etter å ha blitt slått ut av Europa League tidligere denne uka. Lørdag var det tabelljumpo Bolton som måtte unngjelde for deres vrede.

Fulham hadde initiativet i store deler av kampen og to raske mål en halvtime ut i kampen sørget for at alle poengene ble igjen på Craven Cottage.

Clint Dempsey satte inn det første målet etter en heading, mens Bryan Ruiz lobbet ballen iskaldt over Boltons sisteskanse og fastsatte med det sluttresultatet til 2-0.

To mål på to minutter

Hjemmelaget presset på fra start og fikk sin første store sjanse etter ni minutter.

Andy Johnson mottar ballen av Dempsey etter et sugende løp og skøyt ballen forbi Bolton-målvakt Jussi Jääskelainen, men like utenfor lengste stolpe.

Bryan Ruiz fikk tid og rom til å smelle ballen inn i foran Bolton-målet der Clint Dempsey lå og lurte. Amerikaneren steg opp og knuste Dedryk Boyata i en hodeduell og sendte ballen rett i mål.

Kun to minutter senere kunne hjemmefansen juble igjen.

Denne gangen var Dempsey tilrettelegger da han prikket ballen inn i bakrom til Ruiz. Costaricaneren var iskald i møtet med Jääskelainen og vippet ballen frekt over finnen.

Hjemmelaget produserte flere gode sjanser i den andre omgangen, men klarte ikke å gjøre flere endringer i målprotokollen.

To nordmenn fra start
John Arne Riise var plassert på benken i Europa League-kampen mot Odense, men var tilbake på banen da Bolton sto på motsatt banehalvdel. Venstrebacken spilte en god kamp for vertene og bemerket seg offensivt på et farlig langskudd i første omgang.

Brede Hangeland sto solid i midtforsvaret og var også nær en scoring da han gikk opp og headet et innlegg like utenfor mål etter 17 minutter.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken