Gå til sidens hovedinnhold

Seiersgrossist ordner cashen

Vi satser på at seiersmaskinen Global Icon tar sin femte strake på Momarken i dag.

Klikk her for gratis V5B-tips.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

Jager stolpe
Erik Korsvolla har holdt en lav profil i en del år, men har virkelig steget frem i rampelyset med svenskeimporten 6 Global Icon som stiller til start i V5-4B. Smoke`n Lantern-sønnen har tatt fire strake i Korsvolla-regi, og det er mye som taler for at han tar sin femte triumf i dag. Seieren på Momarken i sin siste start 29. desember var av det imponerende slaget, der han sprintet 14.5, og vant på enkleste vis.

Åpent
Favorittene står noe sjanseartet til i V5-innledningen, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Vi har dog klart mest tro på en formtoppet 3 Junibritt, og speedkula 9 Mina Best.

I den andre avdelingen støter vi på et åpent lavgrunnlagsløp for varmblodshester. 5 Giant Batman er en 4-åring i rivende utvikling, og selv om sprint kanskje ikke er Armbro Plush-sønnens beste distanse dreier det seg om en solid vinnersjanse.

11 Varenne S. innehar skyhøy kapasitet i den tredje avdelingen, men det begynner å bli en stund siden Diamond Way-sønnen har vist frem hele sitt register. På full form blir Holmtraveren vond å stå i mot, men noen sikker vinner er det ikke snakk om. En spennende outsider finner vi form av 3 Jullix Afrodite, som så fin ut i forkant av sitt debutløp her til lands, men svek med galopp i selve løpet.

En trio skiller seg ut i V5B-finalen. 11 Krem holder absolutt toppform, og jager her sin tredje strake. Favoritten utfordres i første rekke av duoen 3 Haugdokka, og 9 Ødelistjerna. Det varsles i dette løpet om utstyrsendringer på en hest, som helt klart er god nok i en feilfri utgave. Les om denne her.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 384 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Det største forslaget er et ringsystem hvor stammen er på 3.136 rekker. Med noen enkle forutsetninger reduseres innleveringsprisen til levelige 1.084 kroner. Systemet med forklaringer er fylt ut på seks kuponger, og kan kjøpes her.