Gå til sidens hovedinnhold

Seiersmaskiner i V65

Det er flere svært vinnervante travere som stiller til start på Bjerke i kveld. Super Tail jakter karrierens 11. seier og blir vår banker.

Klikk her for vårt V65-tips m/løpskommentarer

3 Super Tail vant hele 8 av 11 starter i fjor, og startet opp denne sesongen på beste vis med to helenkle seire. Siden har det kun blitt en fjerdeplass på to starter, og nest sist gjorde han noe så sjeldent som å feile fra start. Opphentingen til fjerde var imidlertid knallsterk. I V75 på Bjerke sist sto han håpløst til i tolvtespor på en sprint, og kunne aldri nå igjen tethestene. Han avsluttet imidlertid flott til ny rekord 14.0 - så formen er det ingenting i veien med.
I kveld står han helt ypperlig inne i løpet, og med de verste konkurrentene i dårlige spor tyder alt på at 5-åringen sitter tidlig i tet . Vi har dermed vondt for å se at noen kan ta ned Mikkelborg-traveren i V65-3.

Store favoritter
Det er flere store favoritter i dagens V65, og vi håper selvfølgelig at flere av disse går på en smell - da blir det fort svært fin utbetaling.

Den første avdelingen er dog meget åpen, og her vil nok de fleste krysse villig vekk. Vi velger dog å stå på kun fire hester, bl.a. en formtoppet traver som foreløpig kun er streket på drøye 10% av bongene.

2 Fin Fyr blir megafavoritt i V65-2, men her tar vi med to andre kapable travere. Undem-traveren er langtfra travsikker, og skal uansett få slite dersom vår luring traver feilfritt - og når den er streket på kun hver tiende bong er det mildt sagt hyperinteressant.

7 Zevs blir dagens banker for de aller fleste, og selvsagt har Mehla-traveren en god mulighet i den fjerde avdelingen. Vi liker dog ikke travet til 6-åringen, og det står dessuten etpar meget kjappe travere i de to innerste sporene. Ikke utenkelig at de kan sørge for favorittfall og ditto kupongras.

4 Auro News skal ha en god sjanse til å spurte ned samtlige i eliteløpet i V65-5. Nå støter dog 5-åringen på flere 12-travere i gode spor som nok drar større fordel av distansen. Havner Antonsen-traveren for langt bak kan det bli vanskelig å rekke frem, og følgelig garderer vi også her.

Jomar Blekkan vinner mye løp hjemme på Leangen om dagen, og i kveld har han tre fine oppsitt i hovedstaden. Størst sjanse har han helt klart i V65-finalen med stallhesten 1 Slått Eld. 6-åringen er meget god når helsen er i orden, men selvom ungheststjernen har vunnet halvparten av årets åtte starter stoler vi aldri helt på den skjøre traveren. Når han dessuten har et førstespor som kan skape posisjonsproblemer velger vi å gardere, og tar med hele syv hester på det store spilleforslaget.

Våre tre forslag er denne gang på hhv 108, 432 og 1.260 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 21 i kveld.

Kommentarer til denne saken