HTML EMBED

Tirsdag møtes Chelsea og Manchester United i Mesterligaen på Stamford Bridge i London. Dette er den første av to kvartfinalekamper mellom de engelske Premier League-klubbene.

Se pressekonferansen med Sir Alex Ferguson og Patrice Evra i videovinduet øverst i artikkelen.

De røde fra industribyen har ikke slått de blå på bortebane siden 2002, noe som forundrer Uniteds venstreback Patrice Evra en smule.

- Vi har alltid følelsen av at vi spiller bra mot Chelsea, men likevel taper vi på Stamford Bridge, slik som for noen uker siden, sier franskmannen.

- Vi tapte 2-1, men etter min mening var det bare ett lag på banen. For ett år siden tapte vi 1-0, da etter en dårlig dommeravgjørelse, sier han.

I Chelsea-leieren håper man å endelig kunne gå til topps i den gjeveste europacupen. Nærmest kom klubben i 2008, da det ble finaletap.

For nettopp Manchester United.

- Mesterligaen er ikke noe vi er besatt av å vinne. Mesterligaen er den viktigste turneringen i verden, sier Chelsea-sjef Carlo Ancelotti.

- Det er en fantastisk turnering, og jeg sa til spillerne mine at dette er kamper som alle spillere og trenere i verden ønsker å spille i, sier han.

Se hele pressekonferansen med Ancelotti i vinduet under.

HTML EMBED

Viasat Fotball sender oppgjøret Barcelona - Sjakhtar Donetsk direkte fra klokken 20.45, mens Viasat 4 sender Chelsea - Manchester United til samme tid.