Gå til sidens hovedinnhold

- Selvfølgelig kan han ta plassen til Torres

José Mourinho imponert over Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku scoret sitt andre mål på to treningskamper da Chelsea søndag vant 4-1 over Malaysia.

Og til tross for at Wayne Rooney fortsatt er Chelsea managers eneste mål på overgangsmarkedet, utelukker ikke portugiseren at den unge belgieren kan være i hans startoppstilling når Chelsea møter Hull i serieåpningen 18. august.

- Kan utfordre Torres
20-åringen har nemlig imponert Mourinho.

- Selvfølgelig kan han utfordre Fernando Torres, sier portugiseren til The Telegraph.

- Det blir opp til gutten, men han er åpen og intelligent nok til å lære den type bevegelse vi ønsker. Vi ønsker ikke at spissen kun skal plassere seg mellom midtstopperne. Vi vil at han skal bevege seg mellom forsvaret og midtbanen, og noen ganger ut på kanten, forklarer Mourinho, som mente Lukaku viste riktige bevegelser i kampen mot Malaysia.

20 år gamle Lukaku imponerte da han var på lån i West Bromwich forrige sesong, og scoret hele 17 ganger under låneoppholdet.

Sammenlignet med Drogba
Lukaku ble allerede før han kom til Stamford Bridge sammenlignet med tidligere Chelsea-spiss Didier Drogba. Men den sammenligningen synes ikke Mourinho er rettferdig.

- Vi må respektere Didier fordi han er unik i Chelseas historie, og vi må respektere Lukaku. Den beste måten å gjøre det på er å ikke sammenligne ham med en Chelsea-legende. La Didier være på toppen av klubbens historie og la Lukaku jobbe hardt. Gutten er dyktig, sier Mourinho.

Så dyktig mener altså Mourinho 20-åringen er at Torres, som ble kjøpt til Chelsea for 50 millioner pund, kan komme til å miste plassen til fordel for Lukaku.

Det er riktignok ventet at spanjolen vil gjøre alt han kan for å beholde plassen i Chelsea-laget, som går mot seriegull neste sesong.

Torres har foreløpig ikke vært å se på banen under Chelseas oppkjøring, men det er ventet at han er tilbake 28. juli.

Reklame

Bestselger: Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken