Gå til sidens hovedinnhold

Semb aktuell som Start-direktør

Nils Johan Semb er foreløpig siste navn på listen av kandidater til den ledige direktørjobben i Start. Hvis da ikke klubben i stedet henter en europeisk toppspiller.

- Jeg har luftet tanken for Nils Johan Semb. Selv mener jeg han ville vært perfekt i rollen som sportsdirektør. Fotballfaglig har han kjempestor tyngde, sier Start-trener Tom Nordlie til Fædrelandsvennen.

Etter det avisen kjenner til, skal den tidligere landslagsspilleren være smigret over interessen.

Aktuell fra 2006
Nils Johan Semb er for tiden ansatt i Norges Fotballforbund, i tillegg til å være ekspert på Canal Plus' sendinger. Det gjør at han ikke kan ta på seg jobben med å lede Start før 2006-sesongen.

Start har tidligere sagt at de ønsker en ny direktør på plass umiddelbart, men manager Erik Sóler sier nå klubben kan åpne for å skyve ansettelsen frem til høsten.

- Per dato er det forskjellige alternativer, sier Solér.

Vurderer toppspiller
Også agent og advokat Trond Are Gjone lanseres som kandidat til jobben. Fra før har Torgeir Bjarmann, Bjarne Sognnæs og Jan-Erik Aalbu vært nevnt.

PS! Det er ikke 100 prosent sikkert at Start ansetter ny direktør. I dag skriver Fædrelandsvennen at klubben er i samtaler med en europeisk toppspillet med tanke på den sentrale midtbaneposisjonen. Vedkommende kan bli så dyr at det ikke er midler til å ansette en direktør.

- Det kan bli et spørsmål om vi må velge spiller eller sportsdirektør, sier Solér.