Gå til sidens hovedinnhold

Sender Ighalo-saken til NFF

- Ighalo ble smigret av Udinese etter avtalen med oss, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen.

(iBergen.no) Prosessen rundt overgangen som gikk i vasken havner på Norges Fotballforbunds bord etter at Brann har besluttet å be forbundet granske saken.

Ifølge Bruun-Hanssen ble Lyn-spilleren shanghaiet av den italienske klubben etter at han hadde inngått en «gentlemans agreement» med Brann.

- Det er ingen tvil om at vi hadde en avtale med Ighalo. Den var ferdigforhandlet i detalj og akseptert av spilleren, som tok meg i hånden i vitnes nærvær. Deretter opplever vi at spilleren er blitt kontaktet og smigret av Udinese, sier Bruun-Hanssen i en pressemelding sendt ut av klubben tirsdag ettermiddag.

Samtidig karakteriserere han håndteringen som uryddig fra ulike agenter og klubbers side.

«Brann har ingen tro på at Odion Ighalo blir Brann-spiller, og det er ikke i klubbens interesse å forsøke å tvinge en spiller hit hvis han ikke ønsker det. Det var muntlig enighet om en overgang, men kravet til skriftlighet var ikke oppfylt.

Brann vil likevel forberede og sende inn en rapport over hendelsesforløpet til NFF, der vi vil redegjøre for hvordan klubbledelsen har opplevd saken. Deretter vil det bli opp til NFF å avgjøre om det er nødvendig med reaksjoner.

Formålet er å bidra til en større rederlighet og ryddighet i bransjen vår.» heter det videre i pressemeldingen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken