Gå til sidens hovedinnhold

Sendte Dæhlis klubb mot kanten av stupet

Hamburg med dramatisk utligning mot Freiburg.

HAMBURG - FREIBURG 1-1:

I vinter byttet Mats Møller Dæhli ut The Championship-tilværelsen i Cardiff med Bundesliga-spill for den tyske klubben Freiburg.

Nordmannen har imidlertid slitt med en skade store deler av vårsesongen og har måttet se sine nye lagkamerater slite fra tribunen.

Fredag møtte Freiburg nedrykksrival Hamburg til svært viktig duell i den tyske toppserien. Begge lag trengte helst tre poeng.

Det skulle imidlertid ende med ett til hver.

Det var Freiburg som tok ledelsen i Hamburg ved Admir Mehmedi etter 25 minutter. Dette så ut til å bli kampens eneste scoring.

Men med 30 sekunder igjen av ordinær spilletid slo vertene tilbake. Gjoko Kacar steg til vers på en corner og nikket inn utligningsmålet.

På overtid ropte Freiburg på straffe da en spiller ble dratt ned i feltet, men dommeren var uenig og vinket spillet videre.

Dermed lever både Hamburg og Dæhlis Freiburg farlig.

Freiburg har 31 poeng etter 32 kamper, mens Hamburg har 32 poeng. Vinner Paderborn i helgen vil Freiburg bli dyttet ned på nedrykksplass, mens Hamburg vil havne nede på kvalifiseringsplassen i ligaen.

Hannover har også mulighet til å passere de to lagene på tabellen, hvis Mohammed Abdellaoues gamle klubb vinner sin kamp.

Stuttgart ligger sist med 27 poeng.

To serierunder gjenstår for de to nedrykksrivalene.

Glad i fotball? Vi anbefaler Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=ew7JOypDRLJYt-aPRNS5beYEeq-WDxRBVdmMITbMiFe0bLx0w_kea5vClA6yFrJjYIaXNODe7yH3Z_sI7DK40Ylu2ybqq-vXield1dPgMDSj_8Wj9oEgqs1EUEaR8pugfjYpKMTfzCk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken