Gå til sidens hovedinnhold

Sendte Milan til topps

Andrea Pirlo vartet opp med perlescoring mot Parma.

PARMA - AC MILAN 0-1:

Han har rukket å bli 31 år, Andrea Pirlo. Men til tross for at midtbanestrategen begynner å dra litt på årene spiller han fortsatt en meget viktig rolle som tilrettelegger i AC Milan.

Siden han kom til Milan fra erkerival Inter i 2001, har den pasningssikre italieneren, sammen med midtbanekollega Ivan Gennaro Gattuso, vært selve hjertet i den italienske storklubben.

I lørdagens oppgjør mot Parma gjorde Pirlo imidlertid mer enn å bare strø om seg med presise pasninger. Han sørget også for at Milan kapret tre viktige poeng borte mot Parma.

Målet som kom etter 26 minutters spill var også av det vakre slaget. Fra rundt 30 meters hold plukket italieneren opp en løs ball og curlet den opp i hjørnet bak Parmas målvakt.

Se perlen med egne øyne her(ekstern lenke)

Scoringen var nok til å sende Milan opp på tabelltopp i Serie A - i hvert fall midlertidig. Milano-klubben står nå med 11 poeng etter seks kamper, ett foran erkerival Inter på andreplass.

Inter kan imidlertid gjenkapre tabelltoppen om laget slår Juventus søndag kveld. I det andre oppgjøret i Serie A lørdag, vant Udinese 1-0 over Cesena og sikret årets første seier.HTML EMBED

Kommentarer til denne saken