Gå til sidens hovedinnhold

Sendte sms etter mordet

15-åringen ble funnet død ved en gravstein, og tenåringsgutter mistenkes å stå bak. Sentralt i etterforskningen står en tekstmelding.

15-åringen ble funnet livløs ved siden av en gravstein i Stockholm, drept og med store hodeskader og brudd i den ene armen, skriver Aftonbladet.

Rett før han ble funnet sendte en av de mordmistenkte tenåringsguttene denne meldingen til en venn:

«Nå er det klart.»

Den drepte havnet i klammeri med tre andre tenåringer som bodde på ungdomshjemmet Miklagården i Tyresö. Ekstrapersonell ble tilkalt, før 15-åringen rundt klokken 21 sa han skulle ut og få litt frisk luft. Det var det siste man så til ham.

- Vi hadde ganske umiddelbart kontakt med moren. Like etterpå bestemte moren at vi skulle etterlyse ham gjennom politiet, sier Claes Zetterberg, som er leder for ungdomshjemmet.

15-åringen ble meldt savnet kl 02.28 natt til søndag, og ble funnet før lunsj søndag av et pensjonistpar som var ute og luftet hunden sin. Funnstedet ligger et par hundre meter fra ungdomshjemmet.

En av de mistenkte guttene ringte sin mor noen timer før kroppen ble funnet. Hun var fortvilet og sa at sønnen hadde fortalt at han hadde gjort noe ondt mot kompisen.

Rett etterpå ble to gutter på 14 og 15 år pågrepet. Disse skal også ha sendt en sms etter mordet:

- Ifølge de opplysninger jeg fikk, så sendte de en melding til en av beboerne på behandlingshjemmet om at «nå er det klart», sier en politiinspektør ifølge Aftonbladet.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken