ARSENAL - SOUTHAMPTON 1-2:

Southampton mistet en rekke sentrale spillere i sommer, da større klubber la pundseddel etter pundseddel på bordet for å lokke dem bort fra St. Mary's.

Da manager Mauricio Pochettino også forlot skuta og dro til Tottenham så det mørkt ut, men Ronald Koeman har lyktes bra med å få skikk på laget.

Gode, spennende signeringer og en tydelig spillestil har gjort sitt til at kystklubben har imponert stort i høst. Tirsdag imponerte de igjen.

Southampton kom på besøk til Arsenal på Emirates og leverte en meget sterk kamp mot et vertskap som stilte med flere unggutter i ligacupkampen.

Det var riktig nok hjemmelaget som åpnet best da Alexis Sanchez scoret er herlig mål på frispark. Chileneren har vært svært målfarlig i høst.

Gleden ble imidlertid kortvarig. Noen minutter senere la Tomas Rosicky Sadio Mane i bakken innenfor 16-meteren og dommeren pekte på krittet.

Dusan Tadic satte sikkert inn 1-1-målet.

Fem minutter før pause var kampen snudd. Høyreback Nathaniel Clyne fikk ballen etter en corner, la den til rette og klinket den opp i krysset.

Southampton kunne gå til pause med ledelse.

Etter hvilen klarte ingen av de to lagene å finne nettmaskene og dermed kunne Southampton juble for avansement, mens Arsenal er ute.