LYON - REAL MADRID 1-0:

Etter en småtrist første omgang i Frankrike, smalt det for alvor to minutter etter pause i møtet mellom Lyon og Real Madrid.

Lyon brøt en pasning på midten og satte fart. Jean Makoun avanserte mot mål, og klinte til fra rundt 25 meters hold.

Se knallperlen nederst i artikkelen.

Drømmetreff
Og skuddet var det ingenting å utsette på.

Den defensive midtbanemannen fikk nemlig drømmetreff, og ballen suste opp i vinkelen bak Real-keeper Iker Casillas.

En flott scoring, men det må imidlertid stilles spørsmålstegn ved gjestens forsvarsarbeid i forkant av scoringen til Makoun.

Og hjemmelaget var faktisk også nærmere 2-0 enn det Real Madrid var en utligning i den resterende delen av kampen.

Flere sjanser
En Raul Albion-klarering rett i foten til Jean-Alain Boumsong var nær ved å overliste Real Madrids sisteskanse etter 51 minutter. Og noen minutter senere var Lisandro Lopes nær scoring med et skudd fra rundt 17 meter, som gikk like utenfor buret til gjestene.

Også Cesar Delgado fikk sjansen til å doble ledelsen etter en kontring. Vingen ble spilt igjennom på venstre kant og avsluttet fra spiss vinkel. Skuddet ble imidlertid avverget.

Reals største sjanse kom rett etter. Gonzalo Higuain løp fra midtstopper Cris og fyrte av, men forsøket ble stoppet.

En forholdsvis anonym Cristiano Ronaldo ropte på straffe drøye 20 minutter før full tid, da han løpt over ende av Lyon-keeper Hugo Lloris, men dommeren vinket spillet videre, noe som også så ut til å være en korrekt avgjørelse.

Dermed har Lyon et brukbart utgangspunkt før returoppgjøret på Santiago Bernabeu, men Real Madrid må nok fortsatt tåle å være favoritter før møtet i Madrid.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED