Første omgang var begredelig sett med United-øyne, og det var ingenting å si på at Chaplow sendte League One laget i ledelsen rett før pause.

Skjennepreken ga resultater
Det var ingen hvilken som helst scoring heller. 25-åringen banket ballen i nettaket forbi Anders Lindegaard i United buret.

Southamptons 17 år gamle stortalent Alex Chamberlain er en ettertraktet spiller blant storklubbene i Premier League. Lørdag viste unggutten glimt av hvorfor, med gode pasninger og godt tempo i spillet sitt viste Chamberlain at han har potensial til å bli en fremtidig storspiller.

Det spørs om ikke Alex Ferguson brukte pausen til å fortelle spillerne sine at det som ble vist i første omgang ikke var holdbart. Ikke overraskende ble det andre boller etter pause, selv om United ventet til det var igjen 25 minutter av kampen før de utlignet Southamptons ledelse.

Det er delte meninger om Michael Owens prestasjoner i United-trøya, men på et overlegg fra høyre gjorde 31-åringen ingen feil og headet inn utligningen for United.

Meksikansk presisjon
Da skjønte de fleste hvor dette ville ende. United-maskinen fortsatte å male, og det skulle etter hvert gi resultater.

Med et kvarter igjen å spille slo Ryan Giggs en krempasning igjennom til Javier Hernandez som ikke gjorde noen feil alene med Bartosz Bialkowski. For andre gang på under en uke snudde United det som så ut som et nederlag til seier.

Søndag spilles resten av FA-cupens fjerde runde, med blant annet Arsenal, Manchester City og Tottenham i aksjon.