Gå til sidens hovedinnhold

- Ser det ut som jeg mangler tempo?

Harmeet Singh fnyser av kritikerne som hevder han ikke har nok hurtighet.

BANGKOK / OSLO (Nettavisen):- Det viktigste for norsk fotball er ferdigheter og fart. Vi har Markus Henriksen i Rosenborg. Han er god tippeligaspiller. Jeg tror ikke det blir noe internasjonalt. Det er ikke fart nok. Det er det heller ikke i Harmeet Singh for eksempel. Hvis Drillo skal få Norge bedre nå må vi ha fart og ferdigheter.

Det sa Odd Grenland-trener Dag-Eilev Fagermo da han var gjest i NRK-programmet bakrommet i november i fjor.

- Jeg har tempo
Under King's Cup i Thailand ble det rikelig med spilletid både for Henriksen og Singh. Henriksen har tidligere svart på Fagermos uttalelser, mens sistnevnte bryr seg lite om at enkelte mener at hurtigheten er hans største svakhet.

- Ser det sånn ut? Hvorfor skal jeg tenke på hva andre sier, svarer Harmeet Singh da Nettavisen konfronterer ham med uttalelsene.

- Er det noe du jobber med?

- Jeg har tempo, sier Singh, tydelig interessert i å skifte samtaleemne.

I den siste kampen i King's Cup måtte Norge se seg slått med 3-0 av Sør-Koreas OL-landslag. Vålerengas midtbanemann innrømmer at Norge tapte for et bedre lag.

- Det gikk mye tyngre i dag, selvfølgelig. Det var et bra lag vi møtte. De var veldig kvikke og faktisk ganske gode til å småspille, spilte bra mot etablert og hadde stor bevegelse.

- Fire-fem meldte seg på
Til tross for 3-0-tapet var midtbanespilleren brukbart fornøyd med egen innsats.

- Jeg følte det gikk bra da jeg kom inn. Jeg skulle gjerne hatt et mål på den ene sjansen min, men jeg synes det gikk bra.

Etter seieren mot Norge, står Sør-Korea igjen som vinner av King's Cup 2012. Egil Drillo Olsen er uansett godt fornøyd med utbyttet av turneringen.

- Totalt sett er vi ganske fornøyde. Masse læring, masse ungdommer som fikk prøve seg, så jeg tror utbytte har vært veldig stort, sier Drillo.

Ola By Rise mener flere av spillerne meldte seg på i kampen om en plass i stallen til privatlandskampen mot Nord-Irland i februar.

- Det er fire-fem spillere som har meldt seg såpass bra på at de kan være med i diskusjonen til den landskampen, sier By Riise.

Norge møter Nord-Irland i Belfast 29. februar.

Kommentarer til denne saken