Gå til sidens hovedinnhold

Ser du meg, Villas-Boas?

Joao Moutinho sikret seieren for Porto.

PORTO - MALAGA 1-0:

Joao Moutinho har i de siste overgangsvinduene blitt koblet til flere Premier League-klubber og i særdeleshet Tottenham.

Andre Villas-Boas skal være svært interessert i å gjenforenes med sin tidligere elev, men prislappen har foreløpig vært for høy for Spurs.

I onsdagens Champions League-møte med Malaga, viste Moutinho delvis hvorfor da han avgjorde kampen til Portos fordel med sin 1-0-scoring.

Gigantsjanse
Den første omgangen var et stort gjesp og verken Porto eller gjestene fra Spania var i nærheten av å true motstanderens mål ved noen anledning.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før vertene produserte en stor sjanse i den andre omgangen.

Silvestre Varela slo ballen inn fra kanten og på bakre stolpe dukket Marat Izmailov opp, men russeren klarte ikke å få ballen på mål på kampens klart største sjanse på det tidspunktet.

Se høydepunktene fra kampen her:

HTML EMBED

Perfekt, Moutinho
Porto hadde fått blod på tann og ikke lenge etter gigantsjansen til Izmailov, lå ballen i nettet bak Willy Caballero i Malaga-målet.

Fernando tok med seg ballen nedover venstrekanten og slo ballen inn til Joao Moutinho, som kom på et perfekt timet løp bak Malagas forsvar.

Avslutningen fra den alltid Tottenham-aktuelle portugiseren var sikker som banken, og Porto tok en fortjent ledelse.

Gjestene var aldri særlig nær ved å få med seg noe bortemål før bortekampen, men spenningen lever i aller høyeste grad før returoppgjøret.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1bgqchmg0du771rmpcwy3rbs29', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1bgqchmg0du771rmpcwy3rbs29', 'eplayer14');

Kommentarer til denne saken