Gå til sidens hovedinnhold

- Sergio Ramos krever å bli solgt

Manchester United står klar med bud.

Ifølge Sky Sports så ønsker den spanske stjernen Sergio Ramos seg bort fra Real Madrid. Manchester United kan bli neste stopp.

Forsvarsspilleren har i lengre tid blitt koblet med en overgang til Old Trafford og mandag kveld rapporter Sky at 29-åringen nå har bedt om å få forlate Madrid og at han aktivt søker en overgang til United.

Samme medie melder at United mandag kveld har lagt inn et bud på 28,6 millioner pund for superstjernen. Sergio Ramos har vunnet det meste både med klubblag og landslag, blant annet både EM og VM.

OVERGANGSVINDUET LIVE: Få siste nytt her

Det har en periode versert rykter om at 29-åringen har en konflikt gående med klubbens mektige president, Florentino Perez. Partene har i lengre tid prøvd å komme til enighet om en ny kontrakt, uten å lykkes.

Ramos skal være både skuffet og irritert over behandlingen han har fått av Perez og mener enkelte spillere i klubben blir «beskyttet» av presidenten, mens andre ikke blir det. Konflikten her skal blant annet dreie seg om at Ramos tjener mindre enn andre stjerner i klubben.

Stopperens lønn skal etter sigende være på seks millioner euro i året.

Det spekuleres også i at president Perez skal ha fabrikkert rykter rundt en Ramos-overgang til Barcelona, for å vinne fansens tillit i saken.

29-åringen på sin side skal ikke være spesielt fornøyd med at disse ryktene ikke har blitt avfeid av klubben. Real Madrid har tidligere i sommer offisielt avvist rykter om Paul Pogba Og Marco Veratti.

På toppen av alt dette har det også blitt antydet at Real Madrid skal være villig til å selge stjernen, men da kun for 90 millioner euro.

Enn så lenge er United langt unna et slikt bud, men om Ramos nå begynner å legge press på klubben, kan det være storfangst på gang hos Old Trafford-klubben, som jakter en ny midtstopper dette vinduet.

Kommentarer til denne saken