Gå til sidens hovedinnhold

Seriemestere!

17 seirer på 18 kamper sikret Drammen seriegullet fire runder før slutt.

Ikke engang teori kan frata Drammen gullet etter at Vestli ble slått 37-25 onsdag kveld.

Runar gjorde sitt for å bevare spenningen gjennom å beseire Stord med sifrene 30-27 i en kamp hvor Eric Åberg scoret sju mål for Runar og Rune Skjærvold satte inn åtte for Stord.

- Strålende kamp
Men det spilte ingen rolle ettersom Drammen vant foran 271 tilskuere i Stovnerhallen, anført av Frode Hagens ni mål og Eldin Hajdarevics sju mål.

- Det kjennes veldig, veldig bra. Vi gjør en bra kamp, helt strålende egentlig, sier Frode Hagen til Nettavisen.

Den spontane gleden blir selvsagt ikke det samme når gullet er så forventet som i dette tilfellet. Noen stor feiring blir det heller ikke.

- Det blir vel en matbit, bare. Vi har noen seriekamper til og så er det sluttspillet som er sesongens store mål. Men det er deilig å ha gullet i boks. Vi har jobbet mye for å være såpass suverene. Alle er jo ute etter å ta oss, så vi har gjort en god jobb mentalt, hele gjengen, mener Hagen.

Ett fattig tap
Vestli spilte jevnt med Drammen fram til midten av første omgang, da Glenn Solberg, Jan-Richard Lislerud Hansen, Hajdarevic og Marius Hovde Andersen scoret hvert sitt mål mens Drammen gikk fra 10-10 til 14-10. Etter dette rykket var det kun et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Det endte som nevnt med tolvmålsseier.

Serielederen ligger nå ni poeng foran Runar med fire runder igjen av sesongen, som avsluttes 2. april. Og serietapet for Elverum 3. oktober i fjor er fremdeles det eneste for Drammen denne sesongen.

Akkurat det må være det eneste som irriterer drammenserne nå.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?