Gå til sidens hovedinnhold

Seriemorderen dødelig effektiv

El Hadji Diouf ser virkelig ut til å få sving på sakene i Bolton. Etter en strålende januar måned, var han igjen sentral mot Tottenham.

Etter et par mislykkede sesonger i Liverpool, var det få som klarte å huske hvorfor Diouf hadde fått tilnavnet ”The Serial Killer” for sine innsatser i fransk fotball og for Senegals landslag.

Og etter diverse spytteepisoder og utenomsportslig tull så karrieren hans ut til å bare gå én vei. Og det var ikke den veien en goalgetter sparker.

Men på utlån i Bolton ser Diouf ut til å blomstre opp. I januar ble han suverent kåret til klubbens beste spiller av fansen, og 1. februar fortsatte han på samme måte.

Bolton var best i første omgang mot Tottenham, men fikk ikke uttelling. Det gjorde de derimot like etter hvilen. Den svenske backen Erik Edman headset i feltet, og en El Hadji Diouf stappfull av selvtillit scoret sikkert fra elleve meter.

Defoe inn
Jermaine Defoe, som kom inn for ulykkelige Edman, brukte ikke lang tid på å vise at han er en goalgetter i form. 66 minutter og 1-1, noe heldig for bortelaget etter spill og sjanser.

Men Bolton skulle avgjøre kampen mot slutten, mye takket Spurs’ Kanoute. Spissen ble utvist like etter utligningen, og det svekket laget stort.

Tal Ben-Haim headet inn 2-1 før Kevin Davies, som hadde sløst med mulighetene hele kvelden, fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Servitør: En viss seriemorder.

HTML EMBED
Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken