Gå til sidens hovedinnhold

Setter pengene på Haiene i natt

Sjekk Hockey-Pelles NHL-tips.

Øvrig meny fra Sportspill torsdag:
Oddstips:Eden Hazards lillebror i fyr og flamme
V4 Romme:Kontio for alle penga
V5 Bergen:Rebellen vinner direkte i ny regi
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag

Hockey-Pelle traff fint med gårsdagens tips på Chicago, som banket Philadelphia hele 7-2. I dag setter han innsatsen på nok et sterkt hjemmelag.

San José - Minnesota
Minnesota har fått med seg brukbart med poeng i det siste, men hvordan er situasjonen rent spillemessig? Sånn pass. Man er blitt for avhengig av storspill fra keeperen Josh Harding, som har måttet jobbe hardt mellom stolpene. Ingen nye skader er rapport inn etter matchen mot Anaheim, men Mikael Granlund blir trolig ikke klar.

San José sliter med resultatene i det siste, men spiller fortsatt bra hockey. Tapte nylig mot nettopp Minnesota, til tross for man vant skuddstatistikken 37–13 (!). Gjorde det meste riktig i den matchen, men hadde store problemer med å overliste Harding.

Det er alltid tøft å måte Sharks – motstanderen får aldri ro. Alle rekkene er gode nok til å bidra i matchene. Førsterekken i kveld ser ut til å bli Hertl-Thornton-Burns. Etter dem kommer Marleau-Couture-Pavelski inn på isen ... bara for å gi et hint om hva som venter Wilds i kveld.

Antii Niemi vokter buret, og Scott Hannan er tvilsom. Adam Burrish og Raffi Torres er trolig ute.

Minnesota kommer til å få det tøft mot revansjesugne Haier.

H til 1,75 er spillbart.

Odds på matchen: 1,75 - 3,75 - 3,35

Kommentarer til denne saken