Gå til sidens hovedinnhold

Setter pengene på hjemmeseier

Rosenborg har en evne til å heve seg i takt med motstanden, og tas med på dagens spillforslag til 3,61.

Lillestrøm har tapt seg etter den gode innledningen, og har den verst tenkelige oppgaven foran seg i kveld. Hjemmelaget får tillit også når Degerfors tar imot Falkenberg i svenske Superettan.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Ny vår etter trenerskiftet
Degerfors vant ikke på sesongens syv første kamper, men har klatret opp fra bunnen med syv poeng på de tre siste. Lagets nye trener, Andreas Andersson, har dermed fått en drømmestart. Skadefri tropp. Falkenberg ett poeng foran på tabellen, 1-0-4 på fremmed gress. Seieren kom mot Landskrona for en drøy måned siden, 0-3-tap for både Norrköping og ÖIS siden. Thorbjörnsson mangler.

1,90 på at Degerfors fortsetter fremgangen er spillbart med svake Falkenberg på besøk.

Tar sesongens fjerde på Lerkendal
Rosenborg vant kontrollert i Skien mandag, står dermed med 3-1-0 på sine fire siste og stadig nærmere toppen. Hjemme har det blitt 3-1-1. Avgitt poeng her mot FFK og Godset, men vunnet med tre mål mot både Start og Brann. Riseth byttet inn sist, ventes klar fra start i kveld.

Lillestrøm har bare ett poeng på de fire siste, og med Branns seier i går vil det se mørkt ut med nytt tap her.” Sunnmørs-banden” på topp ser ut til å ha mistet den fine formen fra kampene i våres, Occean tilbake etter karantene sist. Det samme gjelder Kippe, mens Mouehli soner i dag.

Tom Nordlie har en formidabel oppgave med å snu en LSK-skute som plutselig havnet på veldig gal kurs. Rosenborg har som vanlig hatt en omvendt formkurve, og ny seier til 1,90 bruker vi.

Sjekk også Nettavisens Travmagasin