Gå til sidens hovedinnhold

Sevilla er dagens beste spill

Spanjolene er bunnsolide på hjemmebane og slår tilbake mot Porto i kveld.

Øvrige tips fra Sportspill torsdag
Odds:
Nytt stikk til Oilers
V4 Halmstad:
Nå tar de hele Sverige
V5 Bjerke:
Spilte inn 450.00 i går - nye vinnersjanser i dag

Vi beklager helbommen på Barcelona i går, men vi reddet oss heldigvis inn med tipset på at Robben skulle score mot Manchester United.

Torsdagens program består i hovedsak av de fire returmøtene i kvartfinalen i Europa League, men vi kan også spille på finalekampen mellom Stavanger og Vålerenga.

Les om vår travekspert Håkon Einar Hansens stjernetreff på Bjerke i går: Spilte inn 450.000 kroner.

Dagens dobbel
Sevilla – Porto H 1,70

Portos 1-0-seier i det første møtet bidro til at vi fikk inn en fin dobbel forrige torsdag. Sevilla var heldige som slapp unna med ettmålstap, men i kveld er forutsetningene helt annerledes enn sist.

Det skyldes i hovedsak at Sevilla er et meget godt hjemmelag som man normalt kan stole på i slike sammenhenger. Samtidig har Porto slitt uvanlig mye på fremmed gress denne sesongen og står med 5-3-5 på bortebane i serien.

Porto er klart svekket offensivt av at Primeiras toppscorer Jackson Martinez (18 seriemål) er ute med karantene. Midtbanespilleren Fernando ble utvist i sluttminuttene i det første møtet, og brasilianeren soner også i kveld.

Hjemmelaget må klare seg uten den suspenderte backen Alberto Moreno, men den viktige defensive duoen Frederico Fazio og Stephane M’Bia er tilgjengelige etter å ha stått over for en uke siden.

Sevilla fikk en tung start på sesongen, men er et av formlagene i La Liga og har ikke gitt opp å kapre den viktige fjerdeplassen som gir muligheter for CL-spill neste sesong. Har fire strake trepoengere og kommer fra en sterk 4-1-seier over Espanyol. Hjemmekampen før det ble det 2-1 over Real Madrid.

Kevin Gameiro scoret to mål mot Espanyol og står med åtte nettkjenninger på de siste tretten kampene. I Europa League er det blitt fire mål så langt, og den raske franskmannen kommer garantert til å skape trøbbel for Porto-forsvaret i kveld.

På en vanskelig spilldag blir hjemmesterke Sevilla vårt viktigste holdepunkt.

Benfica – Alkmaar H 1,32
Vi liker ikke å anbefale singelspill så lavt som 1,70 og kombinerer derfor objektet med et annet oppgjør i Europa League.

Benfica var det andre objektet i hadde med i den nevnte Europa League-dobbelen forrige torsdag. Vi varslet at portugiserne var langt bedre enn Alkmaar, og det var en fullt fortjent 1-0-seier laget tok med seg hjem til Lisboa.

Alkmaar ligger helt nede på sjuendeplass i den hjemlige ligaen og er i svak form. Laget har ikke vunnet på fire kamper i serie og cuper og spilte 2-2 mot tabelljumoben Roda sist. Har hatt flaks med motstanden så langt i Europa League, og har avansert med knappe seiere.

Benfica har tatt over Portos rolle som Portugals beste klubb og leder serien med sju poeng på Sporting Lisboa etter mandagens 4-0-seier over Rio Ave.

Alkmaar er nødt til å vinne kampen for å gå videre, men er nærmest blottet for angrepskvalitet på dette nivået. Da blir det tungt mot et meget hemmesterkt Benfica som garantert ikke kommer til å ri på 0-0 foran fansen.

Sevilla – Porto 1,70 - 3,40 - 4,35
Benfica – Alkmaar 1,32 - 4,75 - 7,00
Samlet odds: 2,24
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Nordsjælland – FC København H 2,75

Returkamp i semifinalen i den danske cupen. FCK vant 1-0 i det første oppgjøret, og vinneren møter Aalborg i finalen.

Nordsjælland ligger på sjetteplass i denne den jevne Superligaen. Det skiller seks poeng opp til FCK på tredjeplass, og like mange poeng ned til Viborg på nedrykk. Har tatt sju av ni mulige poeng på de siste tre matchene. Er et meget godt hjemmelag og har kapret 25 av 33 poeng på Farum Park.

FCK har hatt en skuffende sesong, og med sju poeng opp til Aalborg blir det tungt å ta hjem ligagullet. Det er spesielt på bortebane det har sviktet; på 12 forsøk har man kun fått med seg 14 poeng (3-5-4).

Hjemmesterke Nordsjælland er nødt til å vinne for å gå videre til finalen, mens bortesvake FCK kan klare seg med ettmålstap så lenge de selv scorer mål. H-tegnet kan testes med moderat innsats.

Nordsjælland – FC København 2,75 - 3,10 - 2,20
Klikk her for å levere dette spillet.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken