Gå til sidens hovedinnhold

Sevilla fortsetter der de slapp

Etter fjorårets seier i Europa League, er Sevilla klare til å vise at de skal ta enda et steg opp denne sesongen.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Milan jakter tre på rad
Langskudd: Inter er i bunnløs fortvilelse
Tippekupongen:
Ny dommedag i Tippeligaen

søndagens langoddsprogram finner vi godbiter fra hele kontinentet. Det er en ny skjebnedag i Tippeligaen, storkamper fra Italia og ikke minst Manchester United mot Chelsea.

Lik Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer på sport og spill.

Det ble en middels dag på lørdag. Dobbelen ble sviktet av Derby, men Real Madrid gjorde det godt igjen mot Barcelona og sørget for at de ordinære tipsene gikk i pluss.

Dagens single
Sevilla - Villarreal, H 2,05

HTML EMBED

Dagens single

Sevilla - Villarreal H
HTML EMBED

Sevilla har fortsatt der de slapp forrige sesong, og har nå virkelig blandet seg inn i toppen. Tok en sterk seier borte mot Elche sist, og har kun tapt mot Atletico Madrid i årets sesong.

Har et veldig sterkt offensiv og gjort gode grep på overgangsvinduet. Spillere som Aleix Vidal og Grzegorz Krychowiak har gjort sitt for å minske savnet av Ivan Rakitic, mens Carlos Bacca og Stephan M'Bia leverer også denne sesongen.

Etter lørdagens el Clásico, har Sevilla også muligheten til å komme á poeng med serieleder Barcelona. Det bør være motivasjon god nok.

Barbosa er eneste skadefravær for hjemmelaget.

Trøblete for den gule ubåt
Villarreal trøblet litt i sesongåpningen, men kom seg godt og har nå tre seire på rad. Fulgte opp en solid seier borte mot Celta Vigo med tre poeng hjemme mot Almeria sist.

De har et tøft kampprogram for tiden, noe for så vidt også Sevilla har, men vertene har bevist at de kan håndtere det på en fin måte. På reisefot har de imidlertid vært uslåelige, med åtte poeng på fire kamper. Så får vi også nevne at det er mot lag som Eibar, Granada, Celta Vigo og Levante.

Perez, Musacchio, Rukavina og Jokic er skadet, mens Iniguez og Dorado er tvilsomme til kampen.

Sevilla har virkelig imponert i sesongåpningen, og har en god flyt. Skal de gjøre alvor av Champions League-drømmen, er de nødt til å vinne kamper som dette - og til 2,05 får det sterke hjemmelaget full tillit.

Kommentarer til denne saken